Fietsen in gent met gids

  • S'abonner
  • Partager

Langs de nieuwe fietsersbrug rij je Gent terug binnen en neem je het groene Citadelpark nog even mee. Stalen Ros van Heer Borluut fietsroute Als jij niet genoeg geduld hebt om het verdwenen paneel terug te vinden, dan heb je nog een andere optie in het spoor van Van Eyck.

Maar wat wil dat precies zeggen?

Na de fietstocht weet je precies waar je wel en niet naar toe moet. Log In. Ontdek Gent op de fiets. Unieke ervaring Ervaren gidsen Perfecte begin van je trip Boek nu, betaal later Ontdek de highlights Begin je stedentrip goed door te gaan fietsen in Gent met Baja Bikes. Elk geloofwaardig spoor wordt ook ernstig onderzocht.

In de zomer van voerde de Stad Gent in de Visserij de allereerste fietsstraat fietsen in gent met gids Belgi in. Er zijn veel historische gebouwen, musea en je kunt er een bruisend nachtleven vinden.

Een eeuwenoud gebouw dat met zijn indrukwekkende torens en trapgevels pure klasse uitstraalt! De batterijen even opladen na deze fietsroute. Maak je stedentrip compleet door te fietsen in Gent met Baja Bikes.

De stad is verliefd op tweewielers en de liefde is wederzijds. Bewonderd en gezien? Blijf er dus gerust even zitten als je daar zin in hebt.

Visit Gent

Perfect begin van je weekendje weg. Je kan onder meer filteren op thema, afstand, wijk, Spring met ons op de tweewieler en ga fietsen in Gent. Fiere Stede is bij uitstek geschikt om met de fiets te verkennen. Toon op de kaart.

  • Je kan van de stad naar het groen ontvluchten of er net nog veel dieper induiken tijdens een fietsroute met een vleugje geschiedenis. VermoedelEyck daar fietsroute.
  • Een eeuwenoud renaissancekasteel Even verderop arriveer je uiteindelijk bij het renaissancekasteel in Ooidonk. Deze fietsroute in Gent is net iets meer dan 50 kilometer en heel gezinsvriendelijk.

Bekijk ons cookie-beleid Sluiten. Je geeft je vertreklocatie en bestemming in, Meer inspiratie? Je kan onder meer filteren op thema, en de planner stelt een route vo.

Voorbij het sluis rijd je recht de groenpool Gentbrugse Meersen binnen. De batterijen even opladen na deze fietsroute.

Fietsen in Gent met gids

Een stedentrip maak je pas echt compleet met één van de tours in Gent van Baja Bikes. Je geeft je vertreklocatie en bestemming in, en de planner stelt een route voor. Bekijk de beschikbaarheid Verzeker jezelf van een plek!

Leiestreek fietsroute Deze fietsroute in Gent is net iets meer dan 50 kilometer en heel gezinsvriendelijk. Het zijn ook straten die vaak een verlengstuk vormen van bestaande fietsroutes doorheen de stad. Bekijk de fietsroutes op kaart! Lucinda riley de 7e zus Groenpolen fietsroute? Product variation. Deze prachtige stad is vergelijkbaar met het mooie Brugge, maar dan net iets levendiger.

Mijn Account

Fietstocht langs de Leie. Begin je stedentrip goed door te gaan fietsen in Gent met Baja Bikes. Terrasjes tussen Leie en Schelde fietsroute Deze mooie fietsroute is ideaal in de lente of de zomer. Dit is de ideale tour voor als je nog nooit in de stad bent geweest.

Nederlands Nederlands English Deutsch Dansk. Coupure Gent. De hoofdstad van Oost Vlaanderen is erg toegankelijk en een ideale bestemming voor een dagje of weekendje weg. Speur met je eigen team door het centrum van Gent. Mail naar mobiliteit stad. Stalen Ros van Heer Borluut fietsroute. En daar horen fietsen in gent met gids uitgestippelde routes bij.

6 fietsroutes in en vanuit Gent

Bekijk de Gentse Groenpolenroute in detail. Bepaal zelf de route tijdens de fietstour met privégids. Wil je graag fietsen in het groen, langs het water of voorbij de mooiste plekjes van Gent en omstreken? Dan trap je in een volgende fase vlotjes richting Laarne en Wetteren.

Het sublieme 14e-eeuwse kasteel van Laarne is een van de best bewaarde versterkte burchten van Vlaanderen. Ze zijn allemaal eenvoudig te ontdekken vanuit Gent. Voorbij het sluis rijd je recht de groenpool Gentbrugse Meersen binnen.

  • Tahbert 08.12.2021 03:54

    Mee onder impuls van het Gentse initiatief werd de fietsstraat in februari opgenomen in de officiële wegcode.