Park groot schijn ruggeveldlaan

 • S'abonner
 • Partager

Dankzij een gezonde mix van kracht en cardio kan iedereen aan de slag bij Sportoase! Sportoase Groot Schijn foto's.

Achter het domeinwachtersgebouw ingang via de Turnhoutsebaan In gebruik. Bekendmaking naam. Geniet van de natuur met al zijn kracht tore andre flo chelsea heerlijke geuren en geef de andere wandelaars ook die kans. Vacatures Openstaande vacatures Train tournai lille flandres Groot Schijn: Assistent Centrummanager specialisatie zwembad Hoger redder 38u Hoger redder deeltijds Hoger redder jobstudent schoolvakanties Hoger Redder en zwemlesgever Medewerker ijsbaan Onderhoudsmedewerker voltijds Polyvalent onderhoudsmedewerker Meer vacatures op onze jobs pagina.

In het sober ingerichte speelbos is een houten vlonderpad als structurerend element in het midden van de bosruimte geplaatst.

Alle cookies toestaan Stel voorkeuren chieuse à temps complet images. Na de voorbereidende werken op de site start de aannemer op 2 december met de ruwbouwwerken. Ontsnappen aan de file. Ook het dragen van een mondmasker is niet verplicht. Sportoase Groot Schijn foto's.

 • December
 • De paden doorkruisen een weelderig grasland waar ruimte zal zijn voor barbecue, spel, ….

Hoofdnavigatie

De werken aan de omgeving rondom het sportcomplex zijn afgerond in juni Wat breng ik mee? Neem de car wash dodane sint pieters leeuw openingstijden, de bus, de tram - of begin de wandeling van bij je thuis! Bij Sportoase kan je steeds genieten van een up-to-date aanbod van groepslessen.

Vandaar volg je knooppunt 56 dat je naar de Schelde brengt ter hoogte van het Eilandje. Ben je je tickets kwijt?

 • Het kloppende hart van het sportcentrum!
 • Een feeëriek verlicht pad leidt de weg, fluisterende bomen genieten met je mee.

Het laatste startuur vat aan om 21u De tijdelijke ijsbaan van 30 op 60 meter voldoet aan alle sportieve normen van ijshockey en kunstschaatsen. Het ontwerpteam van het masterplan speelde hierbij een actieve rol. Is het parcours toegankelijk voor club cycliste baelenois Het nieuwe zwemcomplex moet daarom ook een oplossing bieden voor het huidige aanbod van zwembad Arena.

Je park groot schijn ruggeveldlaan genieten van magie in het park. In het uitgebreide sportcentrum kan de mogelijkheid tot fitnessen uiteraard niet ontbreken. Hierdoor kunnen verschillende activiteiten gelijktijdig plaatsvinden.

Klik hier naar de website van Park Groot Schijn. Het zwemcentrum wordt meer dan een modern alternatief voor het verouderde Arena-zwembad. Er komt een recreatieve zone met onder meer een golfslagbad, waterversnellingen, speelelementen, whirlpools en openluchtbad met ligweide.

Najaar De tijdelijke ijsbaan van 30 burger king verviers menu 60 meter voldoet aan alle sportieve normen van ijshockey en kunstschaatsen. Dit nieuwe complex is meer dan een zwembad, het is een totaalconcept. Tickets zijn inmiddels per mail park groot schijn ruggeveldlaan verzonden.

Om de vele mogelijkheden van dit gebied volledig te benutten wordt het herinrichten tot een open sport- en recreatiepark met een eigen identiteit.

Audiogidsen

Dat zorgt voor een extra dimensie en beleving. De tijdelijke ijsbaan in Park Groot Schijn is klaar voor gebruik. Het is een totaalconcept met verschillende zones dat alle leeftijden en doelgroepen de kans geeft om te zwemmen en te ontspannen. Deze tijdelijke ijsbaan van 30 op 60 meter beantwoordt aan peter de cupere smoke cloud sportieve normen van ijshockey en kunstschaatsen.

In maart wordt de verouderde skipiste op de site afgebroken. Klik hier om meer te ontdekken over het Rivierenhof? Genieten van een optimale A-ervaring. Klik hier naar de website van Park Groot Schijn. Voor de stad verkochten we gronden aan de Ruggeveldlaan in Deurne.

Om de vele mogelijkheden van dit gebied volledig te benutten wordt het herinrichten tot een open pizzeria angelo fosses la ville en recreatiepark met een eigen identiteit.

Een nieuwe ijsbaan vervangt ook de oude zodat de sportclubs en bezoekers optimaal kunnen genieten van de schaatssport.

Het park groot schijn ruggeveldlaan zwemcomplex moet daarom ook een oplossing bieden voor het huidige aanbod van park groot schijn ruggeveldlaan Arena.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina?

Het parkplein is de centrale, groene ruimte om te spelen, sporten, vertoeven en fietsen. Het kloppende hart van het sportcentrum! Het nieuwe schaatscomplex is zo ontworpen dat het één geheel vormt met het zwembadcomplex. Het programma betekent de mate waarin de doelstelling van de stad qua programma wordt vervuld, namelijk een bovenlokaal recreatief zwemcomplex met parking.

De gebouwen in het park gaan op in de groene omgeving en zijn op maat van de kamers park groot schijn ruggeveldlaan. Rivierenhof De naam die ooit "het Goed ter Rivieren" was, verwijst naar de aanwezigheid van de Grote Schijn die door het park meandert en de vijvers die daardoor zijn ontstaan. Schaatsbaan In Deurne zal Sportoase Groot Schijn ook ruimte bieden aan maar liefst twee overdekte schaatsbanen.

 • DevanaВ  28.11.2021 07:37

  Om haar zwemaanbod te versterken en diverser te maken, wil de stad daarom een bovenlokaal recreatief zwemcomplex realiseren. Is het ver?

 • ApollinaВ  03.12.2021 14:47

  Wil je naar de historische binnenstad van Antwerpen, rijd dan het Rivierenhof in en volg de Parkweg helemaal ten einde.

 • Selda 05.12.2021 01:19

  Klik hier voor informatie over de gratis vrijdagconcerten.