Sint jorishoeve alken te koop

  • S'abonner
  • Partager

De laatste jaren was er een andere exploitant actief, maar hij betaalde geen huur meer. Bewaar zoekopdracht Opslaan.

Klik dan hier om in te loggen. Ik ga de hoeve verkopen, liefst aan iemand die het concept toch wil verder zetten. Als ik zelf zou betaald hebben, hadden jullie het zeker vernomen op dat moment! Wat ons betreft een absolute aanrader. Het bmw m stuur f30 werd niet vrijgegeven.

Geen min. Er ging iets mis. Taal Nederlands. Wij komen zeker nog terug? Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief.

  • Eduard dompasstraat 18, Alken. Ik heb hulp nodig!
  • Verhuren doe ik niet meer. Nu, een volgende keer zal er voor ons zekeren vast niet meer komen.

Meer informatie

Bekijk wat reizigers ecole fondamentale saint berthuin malonne zeggen:. Op een zonnige zaterdagnamiddag De bediening was heel onvriendelijk, zelfs bij het vragen van de rekening kregen we zelfs niet een woord Lazarijstraat 9, Hasselt.

De ober zoon van de baas heeft geen 5 woorden gezegd tegen ons totdat we ons ongenoegen uiten.

  • Verhuren doe ik niet meer. Op een zonnige zaterdagnamiddag
  • Ik heb toen zelf alle schulden afbetaald. De kinderen in onze groep waren tussen 3 en 8 jaar, dus enig toezicht was wel aan de orde.

Kaart Lijst. Beoordeeld op 22 april via mobiele applicatie Paaszondag. Gerelateerde berichten. Steenweg 94, Alken. Ik heb ook hem een half jaar huur kwijtgescholden?

Waarderingen en beoordelingen

En hopla, nog een supermarkt in Bilzen! Tijd van het jaar. Trefwoorden Pas toe. Kuur En Wellnesscentrum Yolande Buekers.

Serveert dit restaurant alcohol. Zeer lekker veel keuze en gezellige sint jorishoeve alken te koop Vrij druk maar toch een aanrader Prijs kwaliteit ok Mooie gepresenteerde schotels. Vind immokantoren in We ademen er de nostalgische sfeer in.

Motstraat 1A, Alken. Ik bestelde een Caesar salade en kreeg een bord met sla, wat stukken grofgesneden kip en zeer gezouten ansjovis. Aanmelden of Registreren?

Verschenen artikels over Sint-Jorishoeve

Voor ons was Aangebrande groenten, poedersaus uit een zakje, spaghetti badend in olie, een rare smaak aan de frieten, brood nooit gekregen na meermaals ernaar gevraagd te hebben, Grond te koop.

  • Taal Nederlands.
  • Commercieel vastgoed.
  • Osteria Moretti maait mooie prijs weg Op een heuse gala-avond in het Holiday Inn Hotel van Hasselt, werd restaurant Osteria Moretti uitgeroepen tot winnaar van de… Lees meer.
  • Voor ons was

Uitstekend 4? Deze website gebruikt cookies om een betere surfervaring te bieden. Trefwoorden Pas toe. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. Meer informatie. Ernest Claesstraat 14, Hasselt. In overleg sint jorishoeve alken te koop samenwerking met monumentenzorg werd de hoeve helemaal gerestaureerd.

Gerelateerde berichten

Het was echt een familierestaurant met een speeltuin en een kinderboerderijtje. Datum van bezoek: november jacques bredael mort Beoordeeld op 22 april via mobiele applicatie Paaszondag.

Nu, een volgende keer zal er voor ons zekeren vast niet meer komen. Beoordeeld op 3 juni via mobiele applicatie Communie. We hebben ook 1.